Filosofie

Minder kosten, maximaal resultaat

De woningmarkt is de afgelopen jaren enorm veranderd, en ook de manier waarop huizen verkocht gaan worden is nog volop in ontwikkeling. Wat hetzelfde is gebleven, is dat u een optimaal rendement wilt behalen met minimale middelen en dit alles het liefst zo snel mogelijk.

Dit vereist wel een optimale woningpresentatie.

Veelal begint de eerste selectie op websites zoals Funda. De eerste visuele indruk van een paar seconden zijn uiterst belangrijk, omdat deze vaak al bepalen of iemand geïnteresseerd is of niet. Vaak staan er in de wijk -of straat- zelfs meerdere vergelijkbare woningen te koop of misschien krijg je maar één kans. Het is dus van belang om deze kans te benutten. Een mooi gepresenteerd èn gefotografeerd huis wordt beter bekeken, verkoopt sneller en tegen een betere prijs!

Waarom?

Professional die ontzorgt

Shir! zorgt ervoor dat uw huis optimaal gepresenteerd wordt. Hierbij kijk ik met een professionele en frisse blik o.a. naar de inrichting, het juiste kleurgebruik en licht , het optimaliseren van de zichtlijnen en het onderhoud van de woning. Zoveel mogelijk uw eigen vertrouwde spullen gebruiken, is een belangrijk uitgangspunt van de restyling. Ook adviseer ik in de manier van presenteren op Funda en tijdens bezichtigingen.

Is een vastgoedstyling voor mijn huis wel nodig of zinvol? Waar moet ik beginnen? Waar haal ik de tijd vandaan? Op al deze vragen en meer biedt Shir! u een professioneel antwoord en neemt u desgewenst de zorg uit handen.

Hands-on werkt!

U krijgt het advies niet per post of mail, maar ik ga zelf aan de slag!

Om een optimaal resultaat te behalen, werkt Shir! volgens het succesvolle hands-on concept. Deze unieke House of KiKi methode heeft zich inmiddels zo bewezen dat dit geresulteerd heeft in erkenning door makelaarsorganisaties zoals de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en opleidingscentra voor makelaardij zoals Morel!

Professionals weten al dat het werkt, waarom zou u nog twijfelen?

Bewezen resultaat

Statistisch gezien wordt 70% van de huizen die langer dan anderhalf jaar te koop staan, binnen drie maanden na een restyling van een CNVV gecertificeerd verkoopstylist verkocht. (Bron; House of KIKI, september 2009 en maart 2012).

Aanpak

Kennismaking

In een oriënterend gesprek maken wij kennis met elkaar. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs. Zo kan er goed beoordeeld worden wat uw huis nodig heeft voor een optimale presentatie. Tijdens dit bezoek kunnen we ook uw wensen en mijn werkwijze bespreken waarna er een persoonlijke offerte gemaakt kan worden.

Heldere offerte

In de offerte zullen de werkzaamheden en wensen duidelijk gespecificeerd staan. Wanneer deze ik positief retour mag ontvangen, is de opdracht definitief en ga ik graag voor u aan het werk.

Realisatie

In goed overleg ga ik snel mogelijk beginnen. In gemiddeld 2 dagen wordt uw woning gerestyled. Hierna wordt er desgewenst een professionele fotoreportage gemaakt. U krijgt ongeveer 15 foto’s digitaal aangeleverd, klaar voor de presentatie op bijvoorbeeld Funda.

Naast een totale restyling helpt Shir! u ook graag met:

  • Meubelopslag
  • Kartonnen meubels
  • Model-, en leegstaande woningen inrichten
  • 2D / 3D plattegronden
  • NEN 2580 meting*
  • Professionele woningfotografie
  • Styling verzorgen voor “open huis” dagen

* Door branchegerichte organisaties zoals de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en Vastgoeddeskundigen (NVM) en de Vereniging Bemiddelaars Onroerende zaken (VBO) verplicht gestelde normering voor het bepalen van oppervlakten van onroerende zaken.

Budget

Investering in plaats van uitgave

Ten onrechte wordt nog wel eens gedacht dat een vastgoedstyliste duur is, maar de kosten van een restyling staan NOOIT in verhouding met een prijsverlaging of eventuele dubbele lasten.

Geen huis is hetzelfde en daarom verschilt de ook omvang van een restyling per opdracht.

De kosten zijn lastig om op voorhand in te schatten, maar Shir! komt graag vrijblijvend bij u langs. Naar aanleiding van deze kennismaking kan er een gepaste offerte gemaakt worden.

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op!