Filosofie

 

Thuis

Een thuis is een driedimensionale weergave van uzelf in de ruimte waarin u woont. Een persoonlijke verzameling van heden en verleden, geuren en kleuren. Een momentopname. Een zichtbare samensmelting van uw reis, voorkeuren en passies en verhullen wat privé is.

 

Uw woninginrichting vertelt iets over uzelf en toch is het creëren van een persoonlijk interieur echter niet altijd even eenvoudig.

 

 

Uniek

U bent uniek en dat is uw thuis ook. Persoonlijk advies is daarom eigenlijk heel logisch. Door rekening te houden met uw specifieke wensen, behoeften en praktische zaken zoals het functioneel gebruik ervan en persoonlijk budget vormt zich een uniek concept dat past bij uw identiteit. Ik help u graag dit te vertalen naar een woonomgeving die bij u past.

 

 

“Home is any four walls that enclose the right person”

– Helen Rowland (English-American writer, 1876-1950)

Shirley Boudewijns

 

Passie

Na vele jaren diverse commerciële functies te hebben vervuld, komt met de oprichting van Shir! een langgekoesterde droom uit. Ik combineer deze commerciële ervaring graag met persoonlijke sterke punten als creativiteit, inventiviteit, ruimtelijk inzicht en out of the box denken. Ik voed  mijn passie door vakbladen te lezen en verschillende beurzen en evenementen te bezoeken. Op deze manier blijf ik op de hoogte van trends en doe ik inspiratie op. Voor telkens vernieuwde adviezen en ontwerpen.

 

 

Vanzelfsprekend

Er hoeft niet ver gezocht te worden om te begrijpen de passie voor interieurs vandaan komt.

 

Ik kom uit een familie die zich al bijna 60 jaar hartstochtelijk met interieurs bezighoudt. Het kan dan bijna niet anders dan wanneer het van huis uit zo met de paplepel wordt ingegoten, het bijna vanzelfsprekend een tweede natuur wordt.

 

 

Certificering en opleiding

Certificering en registratie tot erkend verkoopstylist en een opleiding tot interieurontwerper zijn dan ook een logische stap geweest om deze tweede natuur vorm te geven. En met de oprichting van Shir! komen deze ervaring en passie samen.

Shirley