Filosofie

 

Thuisgevoel

Thuis is waar u zichzelf in terug vind. Waar u zichzelf kunt zijn. Shir! luistert naar wie u bent en helpt u om uw smaak en individuele woonwensen te vertalen naar een persoonlijk interieur dat bij u past. Zo ontstaat niet alleen een interieur dat mooi is om naar te kijken, maar uw eigen unieke thuis.

 

Persoonlijk concept

U en uw huis staan centraal. Dat is het uitgangspunt. Door deze combinatie vormt zich telkens een uniek concept. Aangevuld door Shir! met haar creatieve ideeën, praktische oplossingen en originele twist vormt zich zo telkens een persoonlijk interieur.

 

 

Aanpak

 

Kennismaking

In een oriënterend gesprek maken wij kennis met elkaar. Ik ben benieuwd naar uw huidige woning , wensen, voorkeuren en ideeën en ik vertel u graag over mijn werkwijze. Ook gaan we de uitgangspunten vaststellen.

 

Het kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend.

 

Concept/ voorlopig ontwerp

De eerste presentatie uitgewerkt in plattegrond. Basis is hiervoor het kennismakingsgesprek. Hierbij moet gedacht worden aan een voorstel van sfeer, kleur, vorm en materiaal. Hierin is ruimte voor aanpassingen en discussie. Uitgangspunt is dat we aan het einde van deze presentatie de nieuwe situatie kunnen vaststellen en klaar voor de volgende stap zijn.

 

Definitief ontwerp

Deze stap omvat de definitieve plattegrond met meubelopstelling op schaal, aanzichten en een lichtplan.

 

Meubelanalyse/materialenplan

Een presentatie in de vorm van een meubelanalyse. Dit is een gedetailleerd overzicht waarin o.a. producten, materialen, leveranciers, en kosten in de ruimste zin van het woord uiteengezet worden. ( O.a. meubels, keukens, sanitair, wandbekleding, accessoires, deuren, kozijnen, raambekleding, vloeren en plafonds)

 

Realisatie

In overleg.

 

Styling

Na de realisatie van het ontwerp volgt de styling. Ik laat u desgewenst graag zien hoe u objecten en woonaccessoires een plaats geeft in het ontwerp.

 

Bovenstaande stappen zijn een indicatie van wat er mogelijk is.

 

Naast een totaalinrichting helpt Shir! u ook graag met alleen een deeladvies of een enkel ontwerp. Bijvoorbeeld;

 

  • Een kleuradvies
  • Een lichtplan
  • Het creëren van sfeer
  • Een accessoire voorstel
  • Een interieurontwerp voorafgaand aan een verbouwing
  • Een nieuwe indeling van bijvoorbeeld uw woon,- of slaapkamer
  • Een indeling voor een nieuwe keuken of badkamer
Oude situatie
Nieuwe situatie

Budget

 

Toegankelijk voor iedereen

De ervaring leert dat de kosten van een deeladvies of een totaalinrichting erg kunnen verschillen en zijn daardoor vaak lastig om op voorhand in te schatten. Omdat geen opdracht hetzelfde is en om misverstanden te voorkomen, kan er desgewenst voor iedere stap een aparte offerte gemaakt worden. Zo bepaalt u of wij de volgende stap ook samen nemen.

Omdat ik als zelfstandig interieurontwerper niet gebonden ben aan bestaande winkels of merken, kan er gewerkt worden met producten uit alle prijsklassen. Dat betekent voor u dat er voor iedereen een persoonlijk interieuradvies op maat mogelijk is.

 

Twijfelt u tussen twee kleuren verf voor op de muur of toch behang en wilt u een objectief advies? Of weet u even niet hoe de woonkamer in te delen nadat uw nieuwe bank bezorgd is en deze groter blijkt te zijn dan u dacht? Met dit soort vragen helpt Shir! u ook graag in de vorm van mondeling advies, een zogenaamd flitsadvies. Hiervoor wordt een aantrekkelijk uurtarief gehanteerd.

 

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, flitsadvies of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op!